Manifestatie coach opleiding

 

Ik was op zoek naar een coach opleiding waarbij ik anderen intuïtief kon gaan coachen. Deze opleiding overtrof mijn wildste dromen. Ik heb op korte tijd heel veel van Maaike geleerd en weet nu echt wat ik wil bereiken en waar ik effectief toe in staat ben. Ik kan iedereen deze opleiding aanraden

Patricia Janssen

Manifestatie coach opleiding

over de Manifestatie Coachopleiding:

 

Wordt DE expert in jouw vakgebied door te leren om feilloos samen te werken met jouw intuïtie/hogere zelf. Instant healing, instant transformatie, instant succes gegarandeerd.

Als Manifestatie Coach weet jij binnen 2 minuten WAT jouw klant in de weg staat, om datgene wat ze graag willen, te manifesteren. De opleiding waarmee jij als coach het manifestatie proces van jouw klanten met lichtjaren kan versnellen. Hiermee help jij je klanten niet 1 stap verder maar vaak 10 stappen verder in 1 sessie.

Jij leert de MEEST effectieve en snelle manier om jouw klant op een diep level te helpen met zijn/haar probleem.

Life, kids & business coaching 3.0 in samenwerking met het Universum.

Als Manifestatie Coach leer je feilloos aanvoelen vanuit een hoger bewustzijn wat de bronoorzaak is van iemands probleem. Je leert op de meest effectieve, diepgaande en snelle manier jouw klanten helpen. 

Elke probleem wat we in het hier en nu ervaren heeft een bronoorzaak en deze ligt vaak diep verscholen in ons onderbewustzijn waar we er zelf niet bij kunnen. De bronoorzaak is altijd terug te herleiden naar een gebeurtenis in onze jeugd, tijdens de zwangerschap of in ons vorige leven. 

Deze gebeurtenis heeft een set beperkende overtuigingen gecreëerd die in het nu zorgen voor problemen.

Enkele voorbeelden zijn:

– angst/fobieën/trauma

– stress

– burn out/depressie

– onzekerheid

– gebrek aan zelfliefde

– zelfsabotage

– gezondheidsproblemen/(chronische)ziekten/pijn klachten

– problemen op het gebied van geld

– problemen op het gebied van liefde en relaties

– slaap problemen

– faalangst/uitstel gedrag

– gebrek aan succes in een bedrijf/carrière

– twijfels in richting kiezen/life purpose

Eigenlijk is geen probleem te groot of te klein voor jou als Manifestatie Coach. Je leert om met elk probleem of vraagstuk te werken. Als Manifestatie Coach leer je om direct de bronoorzaak te vinden van het probleem van jouw klant en heb je de tools om de bronoorzaak te kunnen helen, verwijderen en transformeren vanuit een hoger bewustzijn waardoor het probleem in het hier en nu losgelaten kan worden.

In oktober 2020 ben ik gestart met de Intuitive Master opleiding bij Sprit School. Ik heb al eerder cursussen van Maaike gevolgd waarin ik heb geleerd beter te luisteren naar mijn intuïtie en in te tunen op mezelf. Daarna ben ik gestart met Reiki. En nu was de coach opleiding voor mij een fijne volgende stap. Om te leren in te tunen op iemand anders en diegene met zijn of haar blokkade/overtuiging te helpen. De online lessen zijn heel relaxed en je oefent veel waardoor je na de les direct aan de slag kunt. Het is leuk om dit te kunnen doen met je medestudenten, de groepsenergie is zo fijn! Maaike is een fijne teacher die alles duidelijk uitlegt en je graag helpt daar waar nodig is. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze opleiding heb kunnen volgen, het heeft me naar mijn next level gebracht in mijn eigen ontwikkeling en het nog beter kunnen helpen van mijn klanten. ❤️

Kirsten Dekkers

Tot nu toe heb ik tijdens de Intuïtive master opleiding geleerd hoe ik door middel van een breakthrough sessie blokkades bij iemand kan opsporen en opheffen en hoe ik een innerlijke kind healing kan doen. Dit is zo bijzonder om zelf te doen bij iemand én om een sessie te laten doen door iemand anders. Je merkt en voelt tijdens en na de sessies dat er zoveel wordt geshift in je energie en je voelt je daarna echt anders op een positieve manier. Stapje voor stapje kom je met deze sessies dichter bij jou ware jij en het is zo bijzonder om de opleiding hierin te mogen volgen ❤️ Ik zou het echt iedereen aanraden, dit is het beste cadeau wat je jezelf kan geven, waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Melanie Kop

Inspiratie ten top! Wat een voorbeeld en wat een teacher! Bijzondere ervaring om een cursus te mogen volgen en van Maaike te mogen leren!

Lies Frenay

transformatie

Al het werk dat je vanaf nu voor een ander gaat doen in je coaching doe je ook voor jezelf en alle mensen op de planeet. Wil je werkelijk Quantum Leap stappen vooruit maken in jouw eigen groei? Dan is anderen helpen door middel van deze vorm van coaching echt iets voor jou!

Je duikt diep in de wereld van transformatie vanuit een hoger bewustzijn, transformeer jezelf, transformeer anderen en transformeer uiteindelijk de wereld! The sky is the limit met deze vorm van coaching, je kunt hiermee werkelijk elk probleem oplossen waar je klant mee komt.

De Manifestatie Coach opleiding start weer in april 2021. Voor aanvang van de opleiding start je met het 9 weekse online Intuition Mastery voortraject. Bij aanvang tussen nu en 1 juli krijg je direct toegang tot Intuition Mastery.

Wow…zwaar onder de indruk van een sessie in het kader van persoonlijke ontwikkeling – intens, heerlijk, eerlijk en kristalhelder. Nieuwe inzichten gekregen, focus is aan en mijn mindset staat vastgepind. Lieve Maaike, ik ben je zo ontzettend dankbaar voor wat je me gegeven hebt vanavond!

Mariska Buster

In 1 woord: GEWELDIG!! Na 1 sessie ben ik zoveel negatieve energie kwijt!! Ik liep tegen een aantal dingen aan in mijn werk, maar nadat jij de belemmeringen weggehaald hebt groei ik super! M’n business heb ik anders aangepakt en ik trek alleen nog maar positieve mensen aan! Ik ben weer volop aan het knallen en ben echt super blij dat jij mijn leven ingekomen bent. Dank je wel lieverd! So much love

Sabine Elma

Een tijd geleden heb ik iets traumatisch meegemaakt. Een jaar therapie gehad maar toch had ik het nooit helemaal kunnen verwerken. De sessie hierover met Maaike was echt onbeschrijfelijk! Ik heb het een plekje kunnen geven, de pijn die ik had heeft plaatsgemaakt voor liefde!
Roxanne Bolle

Informatie en FAQ over de opleiding

Kan iedereen dit leren of moet je super spiritueel zijn?

Ja, iedereen kan dit leren. Iedereen is intuïtief en heeft een connectie met zijn/haar hogere zelf. De opleiding en het voortraject zijn zo opgebouwd dat iedereen die zelfs nog nooit de communicatie met zijn/haar intuitie bewust gebruikt heeft stap voor stap meegenomen wordt in het proces naar een ijzersterke connectie met je hogere zelf en uiteindelijk naar intuïtief kunnen coachen, helen en tramsformeren.

Ps. Maaike dacht zelf vroeger ook helemaal niet spiritueel te zijn en dit nooit te kunnen leren 😉

Hoe lang duurt de opleiding en wanneer zijn de online lesdagen?

Totale duur van de opleiding: 6 maanden

Voortraject: Intuition Mastery Self Study. Vooraf opgenomen masterclasses die jij in eigen tempo voor de aanvang van de Manifestatie Coach Opleiding volgt.

De Manifestatie Coachopleiding kan niet gevolgd worden zonder het Intuition Mastery voortraject. Heb je in het verleden de Intuition Mastery of Awaken Your Inner Super Powers al gevolgd bij Maaike, dan kun je wel meteen doorstromen naar de coachopleiding.

Manifestatie Coachopleiding: Je wordt in groepen van 3 ingedeeld met iedere groep een eigen Manifestatie Coach Trainer zodat je altijd de oefeningen kan oefenen met mensen die tegelijk met je de opleiding volgen en een Trainer aan wie je direct vragen kan stellen.

Maandelijks ontvang je een module in je online leeromgeving die je tegelijk met je groepsleden volgt en samen de oefeningen doet.

+ 1x per maand live Q&A met Maaike (+ de mogelijkheid om je vragen te stellen als je er niet live bij kunt zijn)

De inhoud van de opleiding

Bekijk HIER de inhoud van de vooropleiding: Intuition Mastery

Intuitive Masters Coachopleiding:

Module 1: Versterk je intuïtieve vermogens, leer intunen op de energie, de hogere zelf en het onderbewustzijn van iemand anders.

Module 2: Een sessie leren geven 1.0. Beperkende overtuigingen vinden in het onderbewustzijn van je klant die een blokkade of probleem veroorzaken in het nu. je leert de tools en technieken om deze blokkades/beperkende overtuigingen te helen, verwijderen en transformeren.

Module 3: Een sessie leren geven; Manifestatie methode, Innerlijk kind heling, werken met energie & leer freeflowen, vertrouw op je guidance van je hoger zelf en laat je leiden door je hogere zelf tijdens je sessies om tot diepe transformatie te komen bij je klant.

Module 4: Chakra heling, de ego weerstand tot heling weghalen, werken met lichamelijke klachten/ziektes. Werken in de praktijk. Ontdek hoe jouw hoger zelf het liefste werkt zodat jij jouw meest effectieve manier van coachen gaat ontwikkelen en super confident wordt in wat je doet. Je leert nog meer vertrouwen op freeflowend sessies geven zodat je kan werken met iedere persoon en elk “probleem”.

Module 5: Ontdek jouw life purpose, jouw missie en unieke gifts & talenten als coach. Leer in de toekomst kijken voor jezelf en je klant, leer hoe je ontdekt welke keuze/richting de juiste is volgens jouw life purpose pad.

Module 6:  Je leert succesvol je coaching business lanceren via mijn intuïtieve bridging the gap methode. Tijdens deze dagen download jij jouw aanbod, leer je intunen op jouw ideale klant en doelgroep, bepaal je je prijs en leer je succesvol je aanbod lanceren en een magneet te worden voor jouw klanten. Tijdens deze dagen werken we ook veel aan blokkades en onzekerheden die jouw succes als Intuitive Master Coach in de weg staan.

Extra:

Huiswerk opdrachten: zodat je je intuïtieve gaven fast track ontwikkeld en tegelijkertijd werkt aan je eigen grootste life struggles, patronen, blokkades en onzekerheden als intuïtief coach. De huiswerkopdrachten doen de studenten onderling met en voor elkaar. Praktisch gezien betekend dit dat je tijdens de opleiding minstens 20 sessies ontvangt van andere studenten die jou fasttrack helpen met het loslaten van jouw blokkades en patronen waardoor je na de opleiding klaar bent om je klanten vanaf een geheel nieuw bewustzijn te helpen.

Maandelijks: 30 minuten 1 op 1 coach call met jouw Manifestatie Coach Trainer voor extra support.

 

Wat is de investering voor deze opleiding?

De kosten voor deze opleiding zijn 5900,- exclusief btw.

(Je kunt deze opleiding als zakelijke kosten wegboeken en 21% btw terug ontvangen)

Betalen in 12 termijnen van 590,- excl. btw is ook mogelijk.

 

Heb je eerder los Intuition Mastery gekocht, dan bedraagt Manifestatie Coach opleiding 5500,- exclusief btw.

Betalen in 12 termijnen van 550,- excl. btw is ook mogelijk

Hoeveel tijd kost deze opleiding mij?

Naast de lesmodules krijg je ook huiswerk mee om oefensessies in te plannen. Reken hier 1-2 uur per week voor.

Hoe worden de modules gegeven?

De modules zullen in je online leeromgeving per maand worden vrijgegeven.
De maandelijkse live Q&A met Maaike zal verlopen via Zoom. 
Het contact met je Trainer zal onderling afgesproken worden. Voor de maandelijkse 1 op 1 coach calls zal gebruik worden gemaakt van Zoom. Het support met Trainer tussen calls in zal onderling met je afgesproken worden zodat je weet waar je verwacht wordt of terecht kan met je vragen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja. Betalen in 12 termijnen van 590, excl. btw is ook mogelijk.

(12 termijnen van 550,- excl. btw indien je eerder Intuition Mastery hebt gekocht)

Hoe kan ik mij aanmelden?

Om je aan te kunnen melden boek je een 1 op 1 video call met Maaike.

Dat kan via deze link: https://maaikevanrheenen.as.me/intuitivemasters

Ik was benieuwd naar de cursussen die Maaike geeft. Daarom ingeschreven, meteen enthousiast geraakt en zelf ook begonnen met de opleiding. Dat zegt wel genoeg hoe fantastisch Maaike mensen kan helpen en enthousiasmeren. Heel veel succes!

Cora Unk

Maaike is op mijn pad gekomen en bij haar heb ik geweldig, goede en krachtige trainingen mogen volgen.

In korte tijd heb ik zo’n grote, positieve groei en ontwikkeling doorgemaakt, dat dit zelfs door mijn omgeving is opgevallen en wordt benoemd.

Net als Maaike heb ik altijd al geweten dat het leven anders werkt dan dat ons is bijgebracht, waarbij intuïtie de allerbelangrijkste zintuig is die we rijk zijn.

Inmiddels ben ik verder gegaan met vervolgtrainingen.

Susanne Bouman

Ik ben zo blij dat ik dit ben tegen gekomen. Was wel lichtelijk sceptisch of dit wel echt zou zijn. Maar heb zoveel nieuwe inzichten gekregen nu beter kan connecten met mezelf! Dankzij Maaike! Je bent een geweldig mens met zoveel kracht en power en goede inzichten! Ik raad het je echt aan!!!

Julia Versloot